Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man byta olja för Force 85 Utombordare

Force Utombordare först tillverkas av US Marine i början av 1980, efter att de köpte rättigheterna till de nedlagda Chrysler Outboard Corp Force Utombordare var med på US Marines Bayliner båt linjens paketlösning, vilket inkluderade båten, utombords och släpvagn. I mitten av 1980-talet, var Force Utombordare köptes av Brunswick Corp, moderbolag till Mercury Utombordare, och avbröts 1999. The Force 85 är en 85-hästars motorn, och oljan byts på samma sätt som andra liknande storlek utombordare. Saker du behöver
Stor platt skruvmejsel
Oljetråg Sida 2 liter växellådsolja i tuber munstycken squeeze (SAE 80 eller 90 vikt, Hi Vis)
Visa fler instruktioner

1

Räta motorn. Om utombordaren är på en vinkel, kommer oljan rinna ordentligt.
2

Placera Oljetråg under botten oljeavtappningsskruven, belägen på undersidan av propellern bostäder. Använd en stor, platt skruvmejsel för att ta bort avtappningspluggen. Efter avtappningspluggen är avstängd, ta ventilationspluggen ligger på toppen av propellern bostäder. Detta gör att oljan kan rinna av. Addera 3

Låt oljan rinna av helt (ca 10 minuter). Om det finns för mycket vatten i oljan, kommer oljan att bli mjölkig, och är ett tecken på lägre-enheten skadas.
4

Fyll den undre enheten med olja. Den nya oljan fylls från avtappningspluggen, och utombordsolja kommer i squeeze rör för att underlätta denna process. Pressa oljan i avtappningspluggen tills det börjar komma ut ur toppen ventilationsplugg hål (ca 2 liter). När den är full, ta bort röret munstycket och placera ditt finger över hålet för att förhindra läckage.
5

Installera ventilationspluggen medan du håller fingret över dräneringshål. Vänd det handkraft för att skapa ett vakuum. Snabbt bort fingret och tillbaka avtappningspluggen. Med hjälp av skruvmejsel, dra åt båda pluggarna tätt. Kassera den använda oljan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104561.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.