Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Buff ut en glasfiber båt

De flesta båtar idag är gjorda av glasfiber, är som fiberarmerad plast. Glasfiber ofta är att föredra framför trä för båtbygge, eftersom det är lättare, varar längre och är lättare att arbeta med. Glasfiber är belagd med ett harts kallas gelcoat som ger båtens färg och finish. Vax och polera din båt regelbundet för att bibehålla glansen av sin gelcoat finish. Korrekt polera en båt är i grunden samma process som på bil finish. Saker du behöver
En kopp tvättmedel (diskmedel) katalog en gallon varmt vatten
Gummihandskar
stor svamp
Koncentrerade glasfiber Cleaner Review Små rag
mjuka trasor (bad handdukar) katalog Electric polermaskin med mjuka kuddar (tillval) katalog Polska (tillval) katalog Rubbing (tillval) katalog Koncentrerad glasfiber renare (tillval)
Visa fler instruktioner

en

Tvätta båten grundligt. I "Återställa Shine till Glasfiber," Don Casey rekommenderar tvättning med en blandning av en kopp tvättmedel till en liter varmt vatten. Tvätta med en stor svamp och gummihandskar för att skydda händerna. Skölj båten och låt det torka.
2

Applicera vaxet. Det finns många typer av vax lämplig för användning på glasfiber båtar, bland annat bilindustrin och andra vaxer avsedda för användning på glasfiber, som alla är tillgängliga på båtlivet och fordonsindustrin leverans butiker. Applicera vaxet i en cirkelrörelse, med en liten trasa. Ett bra system är att avsnitt båten visuellt och applicera vaxet så inga fläckar missas. Addera 3

Buff ut glasfiber båt. Efter vaxet torkar, buff båten med en mjuk handduk, såsom en badhandduk. Har ett par handdukar praktiskt att slutföra jobbet. Eftersom handen putsning en båt kan vara utmattande, varvid en elektrisk buffert med mjuka polering pads rekommenderas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104546.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.