Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Seadoo GSX RFI Specifikationer

Den populära Sea-Doo linje av vattenskoter, eller PWC, är producerad av Bombardier Recreational Products i Kanada. Företaget grundades 1942, och spelade en viktig roll i uppfinningen av snöskoter. Som av 2010, äger företaget många tält som Ski-Doo, Sea-Doo och Envirude Utombordsmotorer. The Sea-Doo GSX RFI var en högpresterande version av den populära GSX, och producerades under 1999 och 2000. Motorspecifikationer

Sea-Doo GSX RFI har en 738 cc, tvåtakts-, två-cylindrig motor. Denna motor är cylinderloppet har en diameter på 82 mm och en kolv slaglängd av 74 mm. Kompressionsförhållandet hos motorn är 6 till 1. Den GSX RFI: s motor har en 56 mm fordonsindustrin förgasaren spjällhus. Denna motor är utrustad med en Rotax bränsleinsprutningssystem, vilket garanterar enkel start och bättre bränsleekonomi. Den GSX RFI: s motorn smörjs med en rörlig ränta olja insprutningssystem. Denna motor är kapabel att producera 110 hästkrafter.
Övriga specifikationer

Sea-Doo GSX RFI är utformad på ett semi-V skrov, vilket gör PWC hantera bättre och rida smidigare. Tändsystemet på GSX RFI är ett digitalt induktiv systemet. Batteriet på denna PWC har en uteffekt av 12 volt. Den GSX RFI har R.A.V.E avgasventiler. Transmissionen är en direkt drivsystem. Den GSX RFI: s propeller är tillverkad av rostfritt stål. Motorns vattenpump är ett enda steg, axial flow nav.
Mått och annan information

Sea-Doo GSX RFI är 106 inches lång, 45 inches bred, står 39 inches tall, och väger 516 £. Den GSX RFI har plats för upp till två personer åt gången. Bränsletanken kan lagra upp till 7,7 liter bensin, medan oljetanken, som ligger i motorn, kan hålla upp till 1,6 liter olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103839.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.