Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Installation av skyddsnät på en segelbåt

Nät kan installeras runt din segelbåt för att hindra förare från att falla i vattnet. Den är kopplad till den livlina som löper längs båda sidor av farkosten. Skyddsnät är tillverkad av syntetiska material som inte kommer att försämras i solen, och därmed kommer att hålla i många år. Saker du behöver
metalltråd
buntband
Avbitare eller plåtsaxar
Visa fler instruktioner
1

Räkna ut hur mycket nät du behöver för storleken på din båt. Mät från framsidan av bågen till mitten av aktern. Dubbla denna siffra, tillsätt sedan bredden av fartyget. Detta är den totala mängden av nät du behöver.
2

Installera en metalltråd på botten av fören predikstolen till botten av skyddsräcke runt båten. Kör tråden utmed längden av babords och styrbords sidor av båten. Addera 3

Rulla ut netting längs längden av segelbåt. Fäst början av nät till toppen och botten av fören predikstolen med ett buntband.
4

Dra nettning ner, i en diagonal linje, och anslut den till metalltråd du installerade i Steg 2.
5

Dra nät diagonalt nerifrån och upp, för att göra en rak linje, och bifoga det till den livlina på toppen av skyddsräcke.
6 < p> Gå tillbaka och fäst nät till botten tråd och livlina med buntband. Skär ändarna av buntband med avbitare eller plåtsaxar.
7

Upprepa steg 4, 5 och 6 tills du har installerat alla nät.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103597.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.