Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Ohio Riverboat Cruises

När du tänker på Ohio floderna, är det första som kommer att tänka antagligen Ohiofloden som fungerar som en gräns mellan Ohio, West Virginia och Kentucky. Det finns flera kryssningsrederier som reser Ohiofloden. Men, de Muskingum och Cuyahoga floderna är också populära vattenförekomster för kryssningsbåtar med kryssningsrederier i Cleveland, Marietta och Zanesville. Nöjd Cruises

Nöjd Cruises, baserat i Cincinnati, erbjuder över 21 års erfarenhet "i konsten att nådig underhållande, bra mat och service." De lyxiga yachter, tillfredsställelsen II och III, är dockade på Panama Street. Alla har tre däck stora nog att rymma grupper på upp till 100 och 150, respektive, för privata aktörer av alla slag, inklusive bröllop. Du kan också hyra kryssningsrederi stabila hus, Panama Landing, med panoramautsikt över floden Ohio, för privata möten och evenemang.

Satisfaction Cruises5819 Panama St.Cincinnati, OH 45.230.513-231-9042satisfactioncruises.com

Nautica Drottning

Nautica drottningen, dockad på Västbanken av lägenheterna i Cleveland, kryssningar vattnen både Cuyahoga floden och stranden av Lake Erie. Den Nautica drottningen faktureras som "Clevelands Favorit Cruise Dining Ship" som varje kryssning ingår en allt-du-kan-äta buffé tillsammans med levande musik. Du kan köpa din biljett på bryggan, eller köpa en i förväg. Reservationer rekommenderas, men. Eller kan du boka båten för egen privat kryssning, fest eller bröllop. När inte på båten, njuta av några onshore underhållning på Nautica Entertainment Complex, en strandnära bebyggelse som inkluderar en utomhus amfiteater, butiker, restauranger och historiska byggnader.

Nautica Queen1153 Huvud Ave.Cleveland, OH 44.113.800-837 -0604nauticaqueen.com
Valley Gem Sternwheeler

Valley Gem Sternwheeler i Marietta, erbjuder en annan typ av flodbåtskryssning. Det ser ut som en gammal-dags skovelhjul båt men det har alla bekvämligheter som en modern-dagars kryssning båt, såsom luftkonditionering, toaletter och en kiosk. Den kan lagra upp till 296 passagerare och är handikappsanpassad. Dess allmänna turer rymmer upp till 50 personer. För större grupper, såsom turné grupper, är en privat kryssning föreslog. Både offentliga och privata kryssningar kan inkludera middag. Dess finns även för privata fester, möten och bröllop. Kryssningar varar från två till fyra timmar längs Muskingum floden och avgår Front och Washington gator från under Washington Street Bridge.

Valley Gem Sternwheeler601 Front St.Marietta, OH 45.750.740-373-7862valleygemsternwheeler.com


Lorena Sternwheeler

Lorena Sternwheeler, i Zanesville, är en annan sternwheeler på Muskingum floden. Men, är det Lorena Sternwheeler ett historiskt fartyg, eftersom det har levererat dessa vatten, bär tidigare statliga guvernörer och andra dignitärer, sedan 1976. Det är dockad på Zanes Landing Park i downtown Zanesville, i slutet av Market Street. Båten rymmer 90 passagerare och kryssningar längs den historiska Muskingum River Water Trail, en naturskön sträcka av floden. Liksom de andra kryssningsfartyg, kan Lorena bokas för privata fester och kryssningar. Kontakta Zanesville-Muskingum County Convention och Visitors Bureau för mer information.

Zanesville-Muskingum County Convention och Visitors 'Bureau205 N. Fifth St.Zanesville, OH 43.701.800-743-2303visitzanesville.com

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103560.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.