Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur göra din båt Look Good

Båtägare älskar utseendet på en skinande, ny båt. Att hålla denna båt glänsande och ser bra ut, bidrar till värdet av båten. Göra en båt ser ut eller köra bra är en fråga om enkel underhåll och tar bara några timmar i veckan. Saker du behöver
Motor avfettningsmedel
Bilge Cleaner Review Brush
Bucket
Boat tvätta
Sponge
Slang
Fönsterputs
Shop trasor
Teak renare
Stålborste
Teak olja
Vinyl renare /balsam
Klädsel Cleaner Review Dammsugare
mattan schampo
Boat Polish
Electric buffert
Boat vax

Visa fler instruktioner
1

Ta bort all smuts och fett från motorn med en motor avfettningsmedel, enligt tillverkarens anvisningar om motorns degreaser behållaren.
2

Ta bort eventuellt skräp från kölsvinet. Skrubba slaget med en länspump rengöringsmedel och en borste. Bilge linsvätskor finns normalt på de flesta marinor. Följ tillverkarens anvisningar på kölsvinet rengöringsmedel behållare.
3

Fyll en hink med en båt rengöringslösning bestående av båten renare och vatten, enligt tillverkarens blandningsinstruktionerna på båten rengöringsmedel container . Tvätta hela båten med båten rengöringslösning och en svamp eller borste, såsom rekommenderas av tillverkaren av båten renare och /eller båten byggaren. Skölj alla tvättade ytor noggrant med rent vatten från en slang. Låt torka.
4

Rengör alla glas och plexiglas ytor med ett fönsterputsmedel och en mjuk trasa, t.ex. en trasa. Välj ett fönsterputsmedel som inte skadar plexiglas eller glasfiber ytor.
5

Rengör alla teakytor med en teak rengöringslösning och en stålborste, efter teak rengöring kemiska tillverkarens anvisningar. Teak rengöringskemikalier finns normalt på de flesta marinor. Ansök teak olja till alla rengjorda teakytor med en trasa, följa instruktionerna på behållaren av teak olja.
6

Rengör alla vinylytor i vinyl kuddar med en vinyl renare och balsam samt genom att följa tillverkarens anvisningar på burken.
7

Vakuum alla heltäckningsmattor ytor med dammsugaren. Schampo heltäckningsmattor ytor, om nödvändigt, använda mattan schampo och efter mattan schampo tillverkarens anvisningar.
8

Applicera ett lager polish på alla släta glasfiber ytor, följa anvisningarna på behållaren polish. Använd en elektrisk buffert om ytan är matt eller kalkhaltig ser. Polera inte krokig, nonskid del av någon glasfiber yta. Polering nonskid ytor kan orsaka personskador.
9

Applicera ett lager vax på alla släta glasfiber ytor, följa anvisningarna på vax behållaren. Använd en elektrisk buffert att ta bort vaxet diset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104496.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.