Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur leverera en båt Overseas

Flytta en båt utomlands är en komplicerad uppgift som innebär en hel del förberedelser och samordning mellan dig och avsändaren. Storleken på din båt beslutar majorly läget för sjöfarten samt det belopp som du har att spendera. Tjänster och kostnader kommer att variera beroende på den port som du skickar till - out-of-the-way-portar kommer att innebära en större börda på dina resurser. Även om det finns många företag som tillhandahåller transporttjänster, måste du vara försiktig och välja en pålitlig en. Instruktioner
1

Mät din båt. Mät din båt precis för den totala längden, höjden och bredden. Detta är avgörande eftersom storleken på båten kommer att avgöra om du behöver speciella Department of Transportation (DOT) tillstånd och särskilda eskort för att flytta båten till hamnen för lastning. Inkludera båge predikstolar, plattformar simma, utombordsmotorer och deras fästen vid mätning av längd. För höjdmätning, överväga höjden från kölen botten till den högsta delen av båten som inte kan tas isär. Om höjden överskrider 13,6 meter, kommer avsändaren behöver särskild hantering åtgärder. Mät bredden på det bredaste stället för både båten och trailern.
2

Få detaljer rederiet. Ta kontakt med din lokala marina, skeppsvarv, några mäklare båt eller företag lastbilstransporter som transporterar båtar till hamnen. Fråga dem om namnen på pålitliga rederier och anteckna namn som de flesta människor rekommenderar. Addera 3

Välj rederiet. Besök kontor rederi du har listat. Se till att du bär båten mätningar med dig. Noterade kursen kommer att bero på storleken på din båt. Ge alla uppgifter om din båt och be om en sändningscitationstecken. Ta reda på information om tjänsten företaget levererar bl.a. båt pick-up, trailer transport och anpassad vagga konstruktion. Om du funderar på att exportera skeppet, ta reda på om de hanterar export pappersarbete och ge internationell försäkring sjöfart marina. Jämför offerter du får från olika speditörer och slutföra den som erbjuder dig maximal service till konkurrenskraftiga priser. Göra den begärda betalningen och fixa upp den dag sjöfarten.
4

Förbered din båt för sjöfarten. Tala till rederiet representativa och ta reda på hur du bör förbereda båten. Åtgärderna omfattar vanligen tömma bensintanken, kontroll av trafiksäkerheten hos släpet, och ta bort alla värdesaker och personliga tillhörigheter från båten. Fråga om du måste krympfilm båten för att förhindra skada genom den fuktiga, salt luft under transport. Ta reda på om delar liksom radar bågen och kommandobryggan behöver tas bort. Få professionell hjälp från din lokala marina eller varv och förbereda din båt för sjöfarten.
5

Hämta dokument redo. Tala med tjänstemän vid ambassaden i det land till vilket du skickar båten. Ta reda på om tullbestämmelser och dokumentation du behöver för att ge. Detta inkluderar vanligtvis en fraktsedel och sjöfart dokument som rederiet tillhandahåller, kopia av båten titel och ett köpebrev.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103410.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.