Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du ansluter en marin batteri i Tandem

Om du inte är en fiskare eller om du bor på din båt, är chansen att din båt tillbringar mycket tid vid kaj. Som ett resultat, de batterierna som driver motorn tenderar att dränera makten, och just när du behöver använda din båt, har batterierna inte tillräckligt med juice för att aktivera startmotorn. Ett sätt att stoppa detta problem är att ansluta fler batterier parallellt, vilket ger dig mer strömstyrka för att driva din utrustning och göra dig mindre benägna att ha startproblem. Saker du behöver
2 till 3 Marine batterier
4 batterikablar med batteripolerna, 12-inches lång
Visa fler instruktioner
1

Placera den andra och /eller tredje batteri i linje med aktiemarknaden batteriet i båten, beroende på hur mycket utrymme du har extra batterier. Du vill anpassa de positiva och negativa polerna på samtliga batterier i samma riktning. På så sätt kommer ledningarna löper bli kortare och lättare.
2

Koppla de positiva och negativa terminaler från batterierna med händerna. Marina batterier har vingmuttrar att hålla ner terminalerna, så vrida dem moturs låter dig ta bort anslutningarna korrekt.
3

Loop batterikablarna från varje terminal till nästa. Mening, ansluter du den positiva polen på ett batteri till den positiva polen på nästa. Sedan säkra varje terminal nedåt med vingmuttern och dina händer. När du är klar, kommer de negativa terminalerna på de två till tre batterier ansluts med kablage och samma med de positiva terminalerna. Anslut den positiva ledningen för båten till den positiva ledningen
4

den ursprungliga batteriet och minuskabeln för båten till minuskabel den ursprungliga batteriet med hjälp av händerna. Båten kommer nu att se en 12-volts belastning vid första batteriet, men strömstyrkan kommer att multipliceras med antalet batterier i linje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103443.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.