Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du hittar en Shipmate

Hitta shipmates från det förflutna kan ske på några olika sätt beroende på hur mycket information du har att gå på, de sökmetoder du föredrar, och din hastighet av framgång. Du kan söka efter organiserad grupp, av enskilda, eller genom en kombination av båda. Söka efter varje individ blir svårare ju längre tiden går, men med en rad resurser för att hjälpa processen, är din sökning mer och mer benägna att ge resultat. Saker du behöver
Computer Review, Internet Connection Names
Ship och datum Serveras
Visa fler instruktioner
Organiserad grupp Metod
1

Besök en av de webbplatser som organiserar listor, återseenden, personalregister och veteran angelägenheter för örlogsfartyg genom historien. Här hittar fartyget särskilda listor som kan öppnas avslöjande historisk information om ett givet fartyg och dess befälhavare.
2

Search texten under dessa listor och du hittar en samling av andra relevanta länkar till hemsidan , av vilka vissa innehåller crew reunion och kontaktinformation. Om du har möjlighet att hitta en webbplats grupp återträff för fartyget du söker, har det mesta av arbetet är gjort för dig redan. Kontakta gruppen och fråga om din shipmate. Om inte en del av gruppen bör det vara relativt lätt att få kontakt genom gruppen. Om du fortfarande inte kan hitta den information du söker, gå vidare till steg 3.
3

Bläddra i listor för veteran angelägenheter uppgifter, kan någon av dessa kontaktas för hjälp med din sökning. Den korrekta kontaktuppgifter för varje gren av tjänsten anges i Resurs 3.
Individuell Sökmetod
4

Samla nödvändig information, inklusive namnet på den person du är försöker hitta. Inkludera på din lista all relevant information du kan komma upp med bland annat fartygets namn, datum segel och rang.
5

Sök personalens listor för lämpliga fartyg att använda någon av motorerna Shipmate sökning gav på webben. För att göra detta kommer du att skriva in namn på fartyg, rang, namn och flotta festen du söker. Tänk på att listor ofta bara komma upp om personen du söker har också registrerat hos locator service. Om ingenting kommer upp, gå vidare till steg 3.
6

Sök baserat på din kunskap om ditt shipmates hemliv. Vilken stad är han ifrån, ålder, college examen år, karriär, något som kan ge dig en ledtråd om din skeppskamrat vistelseort. Med denna information göra en sökning för varje varaktig resurs inklusive telefonkataloger, högskola register (vilket ofta kommer att ha en giltig adress till vilken korrespondens sänds), stadshuset register och så vidare. Samtliga dessa tillgångar är gratis och en offentlig handling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103392.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.