Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur öka hästkrafterna på en Chevy 350

Chevrolet 350 är en liten-kvarter V8 infördes 1967. Den 350 motorn har placerats i många fordon, från stationsvagnar till sportbilar, och är den mest använda små block motor genom tiderna. Motorn ger stora mängder hästkrafter beroende på dess storlek (5,7 liter). Öka hästkrafter kan göras genom att installera några eftermarknaden alternativ för att öka effektiviteten i luftintaget och tändsystem. Saker du behöver
1/2-tums spärrnyckel
Tändstiftshylsa
Ratchet Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
Iridium spets tändstift (Qty. 8) katalog Högt flöde luft filter
Spjällhus spacer
Visa fler instruktioner
1

Dra spärren för att öppna huven. Sök efter det runda luftfilter behållare som finns på toppen av nästan alla 350 små-block motorer. Ta bort hållaren bulten med en spärrnyckel och lämplig sockel och ta bort luftfiltret locket. Dra ut luftfiltret och kasta. Installera en ny high flow luftfilter, placera den på samma ställe den ursprungliga filtret i. var Byt luftfilter locket och fästa hållaren bulten till kapseln.
2

Byt tändstiften. Leta tändstiften på vardera sidan av 350 motorn. Ta bort tändkabeln från första kontakten. Använd spärrnyckel och en tändstiftshylsor att ta bort pluggen. Ersätt med ett nytt iridium-spets tändstift. Fäst pluggen på motorblocket, dra till rekommenderat åtdragningsmoment. Skjut tändkabeln på toppen av pluggen. Upprepa för de återstående sju pluggar.
3

Leta spjällhuset finns till höger om luftfiltret kapseln. Den är ansluten till behållaren med en gummislang. Använd en skruvmejsel för att ta bort hållaren klick ansluta röret luftflödet till spjällhuset. Dra loss och ta bort röret luftflödet. Använd spärrnyckel och lämplig storlek socket att skruva isär spjällhuset från motorn kroppen. Sätt ett spjällhuset spacer där spjällhuset ursprungligen placerad. Säkra spjällhuset över distansen med de medföljande förlängda bultar. Dra åt bultarna till vridmoment specs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102627.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.