Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man uppgraderar Performance av en Subaru Forester

Den Forester är en SUV som gjorts av Subaru som har en fyrcylindrig motor och gott om plats för last och passagerare. Fordonets prestanda kan uppgraderas genom att göra grundläggande underhåll och installation av eftermarknaden modifieringar. Dessa uppgraderingar kommer att bidra till att öka gas körsträcka, acceleration och hastighet på din Subaru Forester. Saker du behöver
Oljebyte
Högpresterande oljefilter
kylvätsketillsats gnista
Performance pluggar
Performance tändkablarna
Kall-luftintag kit
High-flow luftfilter
Flexibelt intag slang
mesh
Turbine
Visa fler instruktioner
1

rensa ut bilen för att bli av med någon övervikt - även reservdäcket om du kan göra utan den. Ta bort onödiga objekt minskar vikten på bilen, vilket ökar din gas körsträcka.
2

Få regelbundna oljebyten och när du gör, använder syntetisk olja. Syntetisk olja smörjer motorn bättre, vilket möjliggör bättre skydd mot slitage och friktion minskning på fordonets motor. Använd en högpresterande olja filter för att möjliggöra en högre oljetryck hastighet.
3

använda tillsatser i bilens kylvätskebehållaren som håller kylvätska svalare. En produkt som kallas Water Wetter, till exempel, minskar temperaturen hos kylmediet genom 30 grader Fahrenheit, vilket möjliggör bättre värmeöverföring och optimal motoreffektivitet. En Kylvätsketillsatsen förebygger också motorn korrosion och rost.
4

Ändra ditt tändstift till pluggar prestanda gnista. Uppgraderade tändstift har oftast en platina spets som möjliggör ett bättre gnista. Växla till högpresterande tändkablarna också för en starkare signal till dina tändstift. Dessa förändringar kommer att förbättra gas körsträcka genom att låta din motor för att skapa bättre förbränning.
5

Installera en kall luftintag kit och ett högt flöde luftfilter. Installera en kall luftintag ger jämnare luftflöde in i motorn, vilket ökar motoreffekten. Anslut flexibelt intag slang från kall-luftintagsfiltret till ett område bakom främre strålkastare eller under bilens grill, där det finns en öppning att slangen kan anslutas till. Installera ett nät i slangen för att förhindra att partiklar sugs igenom medan du kör. Installera en turbin i luftslangen mellan insugningsröret och luftfilter. Turbinen suger in luft i insugningsröret i en forcerad snurrande rörelse, vilket ger bilen extra hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102636.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.