Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man reparerar en litet luftläckage i ett däck

Luftläckage i bildäck kan ofta vara resultatet av en inträngande främmande föremål. Muttrar, bultar och liknande är bane av däck över hela världen. Lyckligtvis, pluggning ett däck är en relativt enkel reparation. Du kan även bära de nödvändiga objekt med dig i ditt fordon i en hemmagjord vägkanten reparationssats. Den tid för att reparera en liten läcka i ett däck bör vara ungefär 30 minuter. Saker du behöver
Tänger
Räfflad sond
String pluggar
Plug införingsverktyget
Knife
Luftkompressor Flighter Can av Fix-a-Flat
Visa fler instruktioner
1

Flytta din bil till en lämplig och säker plats att göra reparationen. Inspektera problemet däcket för främmande föremål i och omkring området av trappstegen. Rulla bilen framåt för att inspektera hela däcket.
2

Montera din reparationssats. Ta bort alla föremål med en tång. Ream ut hålet efter den inträngande föremål, med hjälp av en räfflad sond.
3

Lägg en sträng kontakt i införingsverktyg. Skjut införingsverktyget i hålet i däcket, vilket ungefär 1 centimeter av sträng synlig. Dra tillbaka verktyget delvis ur däcket. Skär strängen kontakten med en kniv och gratis verktyget.
4

Fyll däcket med luft till rekommenderat tryck. Använd en mätare däcktryck för att mäta trycket.
5

Använd en burk Fix-a-Flat att pumpa däcket om en kompressor är inte omedelbart tillgänglig. Försiktigt köra bilen till en bensinstation eller annan plats med en kompressor för att korrekt pumpa upp däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101374.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.