Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man säljer bra begagnad Däck

Om du har använt däck i gott skick som du inte längre behöver, behöver du inte lämna dem staplade i ett hörn i garaget. Försök istället att sälja dem. Det belopp du kan sälja begagnade däck för beror på mängden mönsterdjup kvar på däcket. Begagnade däck i gott skick säljer i allmänhet mer än de med mindre mönsterdjup. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Använd en lufttrycksmätare att kontrollera mönsterdjupet på begagnade däck. Om du inte har en lufttrycksmätare, kan du få en i lokala Biltema. Vissa mätare gör mätningar i inches, medan andra använder millimeter.
2

Titta i din lokala tidningens radannonser avsnitt eller på ditt geografiska område på Craigslist.com att se hur mycket folk i ditt område frågar för liknande däck. Detta kommer att hjälpa dig veta vad marknadsvärdet är, vilket är en indikation på hur man prissätta dina begagnade däck.
3

Besök lokala däck butiker och verkstäder i ditt område för att se om någon av dem vill köpa dina bra begagnade däck. Använd de priser du hittat på nätet för att veta om de priser som du erbjuds för däcken är rättvisa.
4

lägga upp annonser för att sälja dina begagnade däck online på The Recycler Exchange hemsida och om all relevant specialitet bil webbplatser . Till exempel, om du har några bra begagnade racing däck som passar en Ford Mustang, leta efter en webbplats som Mustang racing entusiast frekvent. Placera en annons på Craigslist och i den lokala tidningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101373.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.