Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur hittar Storlek Replacement Tire

Rätt däck underhåll är avgörande för en korrekt funktion av alla bil . Slitna däck kan vara farligt att köra på grund av att bilen inte kommer att ha rätt grepp och är mer benägna att glida på vägen . Bilens bränsleekonomi minskar även när däcken är inte i bra form och ordentligt pumpade . Även korrekt pumpning av däck och rotera dem regelbundet kan hjälpa dem längre , så småningom kommer de att behöva bytas ut . Söka storlekar nytt däck är en enkel process och är viktigt att hålla bilen igång effektivt . Instruktioner
1

Öppna dörren på förarsidan av bilen . Leta reda på etiketten på insidan av dörren . Det är på motsatt sida av gångjärnen .
2

Läs etiketten för att hitta måtten på däcken rekommenderas för din bil .
3

Titta på sidoväggen av dina däck . På den yttre kanten , hittar du mätningarna för däcket , inklusive bredd , diameter och bildformat ( förhållandet mellan däcksidan höjden på däckets bredd ) . Om de skiljer sig från de på dörren dekal , gå med dem på etiketten , eftersom de är biltillverkarens rekommendationer .
4

Ring en däckverkstad . Om du inte kan hitta dörren plakat eller hitta måtten på dina däck , kan ett däck expert leta upp märke och modell av din bil och berätta ersättning storlek du behöver .
< Br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101310.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.