Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur säkra hjulsidor till Rim

hjulsidor kan också kallas navkapslar. Dessa skivor passar över mitten av fordonets däck och kan göras av olika material såsom plast och metall. Skydden används både för att ge extra skydd för hjulet och bidra till att förbättra utseendet på bilen. Hjulsidor kan ofta bli sliten och skadad genom användning. När detta inträffar bör du leta för att ersätta dem. Byta hjulsidor är en enkel process och bör bara ta några minuter. Saker du behöver
platt skruvmejsel
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Rikta ringen stål retention, som kommer i hjulsidan pack, med det nya hjulet täcker du vill sätta på. Rada upp lockets hål ventilspindeln med böjen sitter på stål. Ringen gör att locket Fäst till kanten.
2

Fäst stålring till hjulsidan. Använd klippen på locket för att fästa ringen ordentligt. Använd en platt skruvmejsel för att säkert passa klippen på. Läs instruktionerna Hjulsidor för ytterligare information. Addera 3

Linje hjulet täcka upp med hjulet. Skjut locket på hjul, kontrollera att det clips säkert på plats. Dra försiktigt i luckan för att se till att det inte kommer bort från hjulet.
4 p Om locket är fortfarande något lös, kopplar viss eltejp till kontaktpunkterna i klippen för att fästa locket fast till hjulet.
5

Upprepa proceduren på alla fyra däck, se till att skydden sitter fast ordentligt på varje hjul innan fordonet i rörelse.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101854.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.