Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Däck Alignment Issues

The National Highway Traffic Safety Administration hävdar att hjul väglinjer förlänga livslängden hos ett fordons däck, och tillåter förare att enkelt resa på en rak väg. Bilister som inte har sina däck anpassat kan stöta på problem såsom svårigheter att röra på en rak kurs, överdrivet däckslitage från ojämna och obalanserade däck, och skador på fjädring och bromsar. Alignment

AA1Car.com, en auto och lastbil diagnostisk hemsida, påpekar att det finns tre faktorer som är viktiga för korrekt inriktning en bil. Dessa steg inkluderar pekar hjulen i samma riktning, vilket gör att alla fyra däcken har samma mängd rullmotstånd och se till att upphävandet eller styrlänkaget (den utrustning som positionerar hjulen) är tight.

Parallella Hjul

annan viktig fråga att anpassa däcken har att göra med att se till att hjulen är parallella med varandra. Däck måste alla pekar i samma riktning, och de bör vara inom ett fordon specificerade intervall hjulinställning. Ojämna hjul gör att däcken slits ut i en snabbare takt och gör bilen svår att manövrera.
Fjädring och bromsar

underinflated r omaka däck eller dra bromsarna kan möjligen kasta av ett fordons inriktning. Något som skapar en ojämlik rullmotstånd till fordonets fjädring eller bromssystem kan också göra det svårt att styra. Slitna styrning rack, lösa rackmontering och problem med servostyrning är alla faktorer som kan bidra till ett fordon kastas ur läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101849.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.