Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur ren Oxidation på Chrome Fälgar

Fordonstillverkare har börjat trimma ner den bruttovikt av de bilar de gör och ett område är däcket fälgar. Även krom och aluminium fälgar är mycket lättare och mer attraktivt att stålpriserna Rimes, de är mycket mer mottagliga för oxidation uppbyggd. Oxidation fortsätter att byggas upp på dessa lätta metallytor och kan även börja att separera vulsten av däcket från fälgen, vilket kan göra att läcka. Rengöring av fälgar är lätt och bör göras varje gång däcket avlägsnas från fälgen. Saker du behöver
Skyddsglasögon
vinklad pneumatisk die grinder
2-tums kurs Scotch Brite Roloc ytkonditionering skivor
Däck maskin
liten skruvmejsel eller plocka
Show Mer Instruktioner
1

Bryt däcket ner från fälgen med däcket maskinen. När du är färdig, placera kanten på däcket på skivtallriken av däcket maskinen.
2

Ta på skyddsglasögon och plugga in die grinder in en luftslang.

Billiga 3

Skruva på en kurs ytbehandling skiva till formen kvarnen och tryck på handtaget för att aktivera det. Sand oxidationen runt omkretsen av den inre vulsten på krom fälgen tills den släta. Detta kan ta några skivor beroende på hur illa oxidationen är och hur många fälgar du måste städa.
4

Använd skivspelare av däcket maskinen för att flytta fälgen så att du inte har att hålla plocka upp det och vrida det medan slipning kanten med die grinder. Gå hela runt botten sträng av fälgen, sedan vända fälgen över och sand vulsten på den andra sidan av fälgen. Oxidation skapar bubblor i krom som fortsätter att forma, så se till att pärlans yta av fälgen är jämn där pärlan av däcket kommer sits mot det.
5

Rengör området av fälgen på båda sidor där ventilskaftet ligger också. Om ventilskaftet platser till en inverterad hål att ytan inte kan nås med die grinder och skiva, skrapa ur med en skruvmejsel eller plocka så bra som du kan. Rengör varje fälg på detta sätt tills du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100984.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.