Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Rotera däck på en Dodge Ram

Dodge har visat sig många versioner av den populära Dodge Ram pickup sedan starten 1917. The Ram erbjuder en full-size flaket och finns i två-hjul och fyrhjulsdrivna versionerna ökar. Det är ett tungt fordon, vilket gör däcket rotation på pallbockar lite svårare än på en hydraulisk lyft. Saker du behöver
Fyra knektar eller hydraulisk lyft
Lug nut skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta och placera en bit av trä bakom ryggen däck för att hålla lastbilen rullar medan du jack upp framför lastbilen. Lossa alla muttrarna på varje däck.
2

Placera två uttag under fordonets front, en på varje sida, och lyft sedan bakre upp på ytterligare två pallbockar. Jack up truck lämnar bara tillräckligt med utrymme för att ta bort däcken.
3

Flytta passageraren däcksidan bakifrån och framåt, och passagerarsida fram till förarsidan bak. Växla förare däcksidan bak till fram-och förarsidan fram till passagerarsidan bak. Dra åt muttrarna, men inte helt.
4

Sänk den bakre först och ersätta trä bakom däcken. Sänk fronten och sedan gå runt och dra åt tappmuttem dess snävaste passform. Om en hiss, sänk hela lastbilen och dra åt hjulmuttrarna.
5

Ta trucken i en anpassning efter rotera däcken för att säkerställa att däcken slits jämnt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100853.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.