Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur hittar man de bästa priserna på däck

Letar du efter en hel del på däck? Var ska man börja? Hur vet du att du får det bästa totala affären? Om du undrar om någon av dessa frågor, oroa dig inte, det finns hopp. Du kan enkelt följa stegen för att hjälpa i ditt däck sökning. Innan du vet ordet av har du hittat den bästa affären runt! Saker du behöver
Tidning (er) från Weekly annons papper (er) från telefonbok (tillval) katalog Paper
Pen
Visa fler instruktioner

1

Samla så många tidningar och andra veckovisa annonser som du kan för att få ett bättre urval. Håll utkik efter flera veckor innan ditt köp datum för att få en större mängd annonser. Om du gör det, kan du klippa ut en annons för däck och ställ dem åt sidan för framtida referens. Försök att få minst 5, och mer som 8 av dessa.
2

Kontrollera dina däck för storleken informationen. Det kommer vara inskrivna på dina däck sidovägg, under däcktillverkaren namn. Numret kommer att inkludera den relativa bredd, relativ murens höjd och hjulstorlek. Dessa kommer att separeras med ett "/" (omvänt snedstreck). Det är en bra idé att kopiera detta antal.
3

Ta ett papper och skriva ner alla de företag som du hittade erbjuda erbjudandena på däck. Du bör innehålla namn, adress och telefonnummer till var och en. Lämna minst 4 platser i-mellan varje namn för att ge utrymme för anteckningar.
4

Bestäm hur många däck du vill. Du bör åtminstone byta 2 åt gången, men ibland kan man hitta bättre erbjudanden på att ersätta alla fyra på en gång. Du kan begära att återförsäljarna för priserna på 2 och 4, och sedan jämföra dem.
5

Börja på toppen och gå nedåt i listan ringa och kontrollera de erbjudanden som de erbjuder. Kontrollera att du ber om några extra avgifter för att installera dem. Du kommer att finna att de flesta annonser inte inkludera dessa i det pris du ser, och de kan lägga upp till en hel del. Dessa avgifter kan vara, men är inte begränsade till:. Däckets balans, stjälkar, installera, omhändertagande, garanti och övriga
6

När du har all nödvändig information, jämföra alla priser och välja den bästa för dig. Du kan bli förvånad över hur mycket du kan spara med bara investerat lite tid. Du kan också hända att det inte är de "så kallade" rabatt platser som alltid har det lägsta priset på däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100825.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.