Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man Inflate en sparkcykel Tire

Scooter däck är mindre än motorcykeldäck och som ett resultat är mycket mer känsliga för stötar, sprickor väg, och gropar. Att ha rätt inflationen i däcket är mycket viktigt för att hanteringen av skotern och det kan vara farligt att ha antingen ett för lågt eller över-blåsa scooter däck. Saker du behöver
Bärbar luftkompressor
Handhållna ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Park skotern på en plan yta och placera varje ventilspindlarna i ett lågt läge för enkel åtkomst med kompressor luftslang.
2

Ta bort locken ventilskaftet från varje däck.
3

Lokalisera rekommenderat inflation lufttryck på däcksidan av varje scooter däck. Du kan också kolla din bruksanvisning för att se om de rekommenderar en annan däcktryck, men de flesta skotrar har små däck som hanterar bättre på vägen när den är uppblåst till högre kapacitet av däcket. Med andra ord, om däcket kräver under 66 pounds per square inch, kanske du inte behöver sätta 66 pounds i, men 55-60 skulle göra skotern handtaget bättre på vägarna.
4

Användning luft kompressor för att blåsa upp luft i däcken på skotern. Många portabla kompressorer avrinning av eluttag eller cigarettändare hamnar av fordon, så bilen parkeras, närheten skotern skulle vara tillrådligt om du använder denna typ av kompressor.
5

Kontrollera däckens tryck med handhållna mätare däcktryck oavsett om kompressorn har en eller inte. Många gånger den bärbara kompressorns mätare kan vara felaktiga eller bli okalibrerad. Använd alltid en handburen mätare däcktryck och bära den med skotern hela tiden. Tillbaka locken ventilskaftet när du är klar fyller Scooter däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100985.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.