Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Manuell Tire Repair

Road skräp kan punktera dina däck. Medan det rätta sättet att reparera ett däck permanent är att utföra en patch /plugg kombination från insidan av däcket. Däremot kan du behöva reparera däcket manuellt, med hjälp av en sträng-stil kontakten tills du kan få det till en reparationsverkstad. Denna sträng plugg måste ersättas med en intern reparation så snart som möjligt för att förhindra framtida däck misslyckande. Saker du behöver
Bruksanvisning
Jack
rörtång
kit Däck plugg (sträng plugg, plugg avdragare och brotsch) katalog Side-cut tång
Portabel luftpump
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Lossa, men ta inte bort, muttrarna på det skadade däcket, med hjälp av en rörtång.
2 < p> Höj skadade däcket från marken, med rymd-sparare jack medföljer fordonet. Platsen för detta uttag varierar, se din instruktionsbok för den exakta platsen.
3

bort muttrarna och dra hjulet och däcket från bilen.
4

Roll däcket tills du hittar det objekt som punkterade däcket. Ta bort objekt med sidoskäret tång.
5

Inset brotschen, T-handtag anordning med en cirkulär, fil-liknande ände, in i hålet som skapats av objektet och jämna hålet genom med en snabb kort slag av brotsch.
6

Placera strängen kontakten på kontakten avdragare krok så kroken är i centrum av proppen. Vrid änden av pluggen för att hålla det fäster avdragaren. Sätt in avdragaren i brotschat hål, dra sedan avdragaren ut tills kontakten sticker ut ungefär en halv tum ur däcket. Ta avdragaren från pluggen.
7

Pumpa upp däcket med bärbar pump. Varje pump fungerar annorlunda, så se bruksanvisningen för din pump.
8

Ta av locket från ventilskaftet, gummikomponenten sticker ut från sidan av fälgen, och tryck på lufttrycket mäta vidare till toppen av stammen för att kontrollera lufttrycket. Jämför din tryckavläsning att det i bruksanvisningen och justera trycket efter behov.
9

Placera däcket tillbaka på fordonet och dra åt muttrarna.
10 < p> Sänk bilen till marken och ombonad muttrarna med klacken skiftnyckel. Se till att inte åt för hårt och bryta tappmuttem dubbar, endast ca 80 till 100 pounds av trycket behövs för att säkra muttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102025.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.