Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur för att Inflate Tires

Däck har en stor inverkan på hantering, bromsning och övergripande säkerheten av en bil. Det är nödvändigt att utföra regelbundna kontroller av dina däck för att säkerställa din familjs säkerhet. Detta betyder visuellt inspektera dina däck ofta, ha professionella inspektioner gjort, och ersätta eller reparera däck när det behövs. En del av rutinmässig däck underhåll är att hålla dina däck pumpade korrekt. Nedan är några tips på ordentlig däck inflationen. Saker Du ska behov
Tire-manometer

Visa Fler Instruktioner

1

Do inte rely på dina ögon. Du kan inte bedöma den trycket av dina däcken precis genom att titta.

2

Använd en däck mätare för att kontrollera lufttrycket av dina däck minst en gång per månaden. Ett däck-tryckmätare är tillgängligt för köp hos auto delar butiker för så little som $ 5.


3

Var säker att däcken är pumpade till den makeren: s rekommenderade påtryckningar. Denna informationen är typiskt tryckt på dörren av handskfacket, dörren jamb eller den insidan av dörren till gasen cap. Den trycket av de däcken med lastprofil

4

Mät när däcken är coolt. Som de däcken värma upp, den trycket inuti stiger, vilket kommer att ge dig en felaktig läsning.

5

Inflate dina däcken genom att skruva den plastlocket som täcker luften ventilen. Var noga att sätta locket där den inte kommer gå vilse.

6

Lägg luft för att pumpa däcken. Tryck luften slangen på ventilen och trycka på spaken på slangen.

7

Kontrollera luften trycket med lastprofil för att avgöra om däcken är pumpade ordentligt.

8

Låt lite luft ur däcken om de är overinflated. Gör detta genom att trycka på nålen i centrum av luftventilen. Detta kommer att tillåta luft att fly.

9

Byt ut locket över luften ventilen-och upprepa med de återstående däcken och den reservdelar till.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100851.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.