Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur till Öka bildäck

Öka livslängden på din bil däck kommer att spara pengar. Däck är inte billigt. De kommer att pågå en lång tid om du tar hand om dem. Följ dessa steg för att öka livslängden på dina däck. Saker du behöver
ringtryckmätaren
domkraft
Visa fler instruktioner
1

kontrollera lufttrycket. Detta kommer inte bara ge dig bättre gas körsträcka, men det kommer att hålla slitbaneslitage ännu. Över inflation orsakar centrum av däcket att slitas ut först. Under inflationen orsakar ytterkanterna att bära först. Detta är avgörande för att öka däckens livslängd. På sidan av däcket korrekt PSI kommer att stämplas.
2

Rotera däcken var 7500 miles. Detta kommer att avsevärt minska ojämnt slitage. Inte roterande allvarligt kommer att minska livslängden på dina däck. Så småningom kommer de att göra att bilen skaka och dra åt sidan när du kör på vägen.
3

Fix slitna fjädringskomponenter. Detta kommer att få fordonet att dra åt sidan medan du kör, tvingar dig att korrigera styrningen. Fram däck som är slitna på ena sidan, är en indikation på slitna styr delar. För att kontrollera delarna höja den främre änden av bilen med uttagen. Placera en hand på framsidan och en på baksidan av däcket. Skjut fronten in och ut. Gör samma sak för toppen och botten. Däcket ska flytta mindre än 1/8 tum i någon riktning.
4

Byt ut slitna stötdämpare. Däck som har band bärs helt över slitbanan är ett tecken på dåliga stötdämpare. Detta kommer att äta dina däck snabbt. För att kontrollera stötdämparna driva upp och ner på fender snabbt. Hämta bilen studsar. Stanna och räkna hur många gånger bilen går upp och ner. Det ska sluta på 3: e cykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101062.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.