Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Rotera Däck på en Chevy Silverado

Chevy Silverado 1500 pickup har länge varit en favorit för arbetande lastbilsförare som behövde en hel del dragande rum. Den halv-tons pickup är hård på däcken, så se till att följa rotation schema för att upprätthålla bra grepp och även däckslitaget. Saker du behöver
Fyra knektar eller hydraulisk lyft
Lug nut borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Lossa alla muttrarna på varje däck. Placera en träbit under den bakre däcken att hålla bilen från att rulla när du jack upp framför bilen.
2

Placera två uttag under fordonets front, och lyft sedan bakre upp ytterligare två pallbockar. På grund av vikten av denna lastbil, det enklaste och säkraste sättet att rotera däcken är på en hydraulisk lyft.
3

Flytta passageraren däcksidan bakifrån och framåt, och passagerarsidan fram till förarsidan bak. Slå föraren däckets sida bak på framsidan och förarsidan framdäcket på passagerarsidan bak. Dra åt muttrarna tätt, men inte helt.
4

Sänk den bakre först och ersätta trä bakom däcken. Sänk fronten och sedan gå runt och dra åt tappmuttem dess snävaste passform. Om en hiss, sänk hela lastbilen och dra åt muttrarna ordentligt.
5

Justera trycket på de främre och bakre däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100850.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.