Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man tar bort White Wall däck

Ta bort vit vägg däck liknar bort någon annan typ av däck. Men vit vägg däck lätt repas och missfärgad. Det är viktigt att ta hand när du tar bort vita väggen däck för att minska mängden repor och skador på de vita väggarna. Det bästa sättet att göra detta är genom att ta bort däcken i ren miljö, med stoppning och handdukar för att förhindra att däcken vidröra en smutsig yta. Saker du behöver
Bil jack
Däck järn nära Old handdukar
Spray smörjning
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Move bilen till en jämn, ren plats, helst inomhus. Om du måste byta däck utomhus, som i fallet med en punktering, lägga flera gamla handdukar på marken i närheten av däcken. Kontrollera att bilen inte är igång och parkering break är på. Detta kommer att förhindra att bilen rullar iväg när du byter däck.
2

bort navkapseln från mitten av hjulet med den platta delen av däcket järn eller en stor skruvmejsel. Ställ den åt sidan.
3

Lossa muttrarna något med däck järn. Om det behövs, spraya gängorna på muttrarna med spray smörjning att göra dem lättare att ta bort. Börja med det övre vänstra skruven, sedan flytta till botten höger, nere till vänster och slutligen upp till vänster. Detta fördelar spänningen mellan muttrarna och förhindrar bultar eller hjul från böjning.
4

Jack upp sidan av bilen med domkraft. Placera domkraften i ett område av bilen som inte kommer att skadas under trycket. Bilens handbok bör ange den korrekta placeringen av domkraften.
5

Ta bort muttrarna och dra försiktigt däcket bort av axeln, försöker att inte röra den vita väggen i däcken. Ställ däcket vita sidan upp på de gamla handdukar. Om du måste vara utomhus för någon tid, täcka upp däcken med gamla handdukar för att skydda dem från vägdamm och andra material som kan repa vit finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101383.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.