Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en VW Jetta

med däcken är pumpade till rätt tryck i din VW Jetta är en säkerhet och effektivitet frågan. I det förflutna, kontrollera trycket i dina däck var jobbigt eftersom du var tvungen att luta in och försöker läsa ratten i en gammaldags mätare. Det är nu möjligt med en digital läsare. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en lufttrycksmätare. Använd en digital mätare om du vill titta på en digital avläsning eller har mätaren talar avläsningen till dig. Du kan få dessa på nästan alla bildelar butik.
2

Låt däcken på din Jetta för att svalna eftersom friktionen från körning värmer upp dina däck. Ju varmare dina däck får, desto mer luft inuti kommer att expandera. Detta kommer förvränga resultaten, vilket är något du inte vill.
3

bort och hålla koll på locken på din ventil stjälkar. Däck ventilhattarna har ett sätt att hoppa ifrån dig. Förvara dessa på ett säkert ställe eller lägg dem i fickan.
4

Tryck lufttrycksmätare till varje ventilspindeln. Du måste få rätt vinkel och tryck för att se till att luften inte är helt enkelt att fly. Tryck hårt och direkt över spindeln. Tryck på "On"-knappen, om du använder en digital mätare.
5

Titta på den digitala displayen på din digitala displayen. Dra den analoga mätare utanför dina däck och titta på pinnen behandlingen. Lyssna noga för att höra snacket lufttrycksmätare. Kanske du vill skriva ner resultatet så att du inte glömmer dem.
6

Pumpa eller tömma din Jetta däck efter behov.
7

tillbaka locken till deras ventilspindlarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100895.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.