Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur till Stopp Chrome Fälg Pitting

Chrome fälgar lägga stil till din bil. De är i allmänhet mer attraktiva och lättare än stål fälgar. Men fälgar krom är mer mottagliga för oxidation, som orsakas av dagligt exponering till miljön. Oxidation orsakar urkärnade områden syns på dina fälgar och kan göra dina hjul ser smutsig. Du kan enkelt ta bort de urkärnade områden i ditt fälgar och förhindra framtida rostskador uppstår. Saker du behöver
Flytande tvätt eller diskmedel
Vatten
Rags
180-slippapper
krompolish
Buffer trasa
Visa fler instruktioner

1

tvätta fälgar med flytande tvätt eller diskmedel och vatten för att avlägsna smuts och grime. Låt fälgarna torka i ett par timmar, eller torka av dem med en ren trasa.
2

Lokalisera de urkärnade områden med fingrarna. Sand de drabbade områdena med 180-slippapper. Använd fast tryck och sand i en cirkelrörelse tills alla gropar och repor försvinner. Torka av kanterna med en ren, luddfri trasa.
3

Ansök hög kvalitet krompolish på fälgarna. Använda en hög kvalitet krompolish kommer att förhindra framtida krom gropfrätning. Häll en generös mängd krompolish på en ren och luddfri trasa och torka i en cirkelrörelse. Fortsätt torka tills fälgar kännas smidig. Låt krompolish torka i en timme.
4

Shine dina fälgar. Med en polering trasa, torka av fälgarna i en cirkelrörelse. Fortsätt torka tills du kan se din spegelbild.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101512.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.