Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar lädersäten Bil

Läder är ett populärt val för fordon klädsel. Den vanlig missuppfattning är att lädret förblir varm i sommarvärmen. Denna missuppfattning beror syntetiskt läder, som blir varm när temperaturen stiger. Dock är äkta läder ett material som andas anpassar sig till din specifika kroppstemperatur. Till skillnad från andra fiber klädsel, inte fälla läder inte damm och smuts, vilket gör den hygienisk och lätt att rengöra. Tyvärr är läder dyrt och kan bli rippade, spruckna och repiga. Byte av skadade lädersäten bil eller hyra en professionell läder konservator kan vara ganska dyra. Lyckligtvis kan du reparera dina lädersäten bil med hjälp av en reparationssats. Saker du behöver
luddfri trasa
Tvättsprit
Saxar
läder reparationssats
Visa fler instruktioner
1

Torka det skadade området av skinn med en luddfri trasa indränkt med tvättsprit. Låt sätena lufttorka innan du fortsätter.
2

Cut lösa trådar som sticker ut från den skadade läder. Om lädersäten har en inbuktning nedanför det skadade området, placera bomullstussar inne att jämna området.
3

Gör ett snitt något större än det skadade läder i bärande väv. Placera tyget inuti den skadade läder. Skjut eventuellt överskott uppbackning tyg under oskadad del av lädret.
4

Applicera spackel över den skadade läder. Använd plastspatel som kom med kitet för att sprida och jämna föreningen ut jämnt. Låt föreningen sitta och torka på lädret i en timme. Föreningen kommer att vara klibbig men inte torkat helt.
5

Tryck säden papper som bäst matchar korn av dina lädersäten bil i spackel. Låt säden papperet sitta på spackel natten.
6

Dra säden papperet långsamt av skinnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123506.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.