Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Behandlingar för en skinnklädsel

Lyxen av lädersäten bil och inredningsdetaljer kan inte ifrågasättas. När de väl omhändertagna de kan pågå livslängden på bilen. Att hålla dem i bra skick är inte svårt, men det kräver lite engagemang. Läder, då rena och polerade, kommer att behålla sin färg och kropp. Det kommer att hålla sig mjuk och vara mindre benägna att spricka om det är välnärda. Ett bra underhåll rutin är att städa upp spill och ta bort smulor från säten och inredningsdetaljer så snart de faller och ge allt läder en månatlig rent och polera. Fuktig trasa och handdukar Microfiber

att hålla lädersäten och alla skinnklädsel funktioner i bästa skick, torka dem ofta med en fuktig trasa. Erfarna bilhandlare proffsen från OC Detailing i Salt Lake City, Utah, säger att göra detta ofta håller smuts från att bygga upp på ytan och arbeta sig in i sömmarna. De säger att det viktigaste verktyget för läder vård är microfiber handdukar. De rekommenderar att använda en ren microfiber handduk för varje steg av läder vård, från enstaka avtorkning att avlägsna överskott av rengöringsmedel till polering efter polering.
Rengöringsprodukter

Mest läder rengöringsmedel är geler eller krämer som är gjorda speciellt för bilar. De bör tillämpas med en applikator såsom en mjuk mikrofiberduk. Vissa läder rengöringsmedel kommer med applikatorer kopplade till flaskan. Cleaner kan fastna i läder sömmar så sömmarna bör undvikas vid tillämpningen av renare. Linda Cobb i sin bok "Talking Dirty till drottningen av Clean" rekommenderar rengöring läderinteriörer med en enkel bar med super-gödda kropp tvål tillämpas mycket försiktigt med en mjuk trasa och sedan poleras.

Polering Produkt

"Consumer Reports", i en artikel om bilhandlare, säger att efter rengöring, bör läderinteriörer behandlas med polish eller balsam precis göras för inredning läder bil. Dessa finns tillgängliga i butiker auto utbudet. De rekommenderar detta steg speciellt för läder som har torkat ut. Vissa polermedel är parfymerade att lukta som läder. Lädret ska poleras väl med en torr microfiber handduk efter polish appliceras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123571.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.