Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man gör lädersäten Soft Again

Med tiden kommer ett fordons lädersäten torka ut och kommer inte att vara mjuk. Detta sker ofta från mistreating lädret, som blötläggning den med vatten eller aldrig rengöring eller konditionering den. Emellertid kan över-konditionering lädret också öka torkningshastigheten till vissa bilmodeller läder. Du bör villkoret sits läder högst två gånger per år. Mjukgörande sits läder tar några timmar att slutföra. Saker du behöver
Vacuum
mjuka trasor
Facial tvål utan exfolierande kemikalier eller pärlor
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Dammsug lädersäten att få bort damm och smutspartiklar från ytan. Torka av lädersäten ner med en mjuk, fuktig trasa för att avlägsna smuts och olja.
2

Applicera en liten mängd av ansikts tvål på en fuktig trasa. Arbetet tvålen över lädersäten att ta bort ingrodd smuts eller olja. Buff varje avsnitt med tvålen tills tyget lossnar rent. Torka området med en fuktig trasa för att avlägsna tvålrester.
3

Placera bilen på en solig plats. Rulla ner fönstren. Låt bilen för att sitta i solen i en eller två timmar att värma sätena. Läder absorberar balsam lättare när varm.
4

Häll ungefär en dime-stora mängd av läder balsam på en mjuk trasa. Gnugga ytan av lädret med trasa med cirkulära rörelser. Täck hälften av platserna på en gång med läder balsam. Lägg extra balsam till de platser om så behövs. Efter polering för ungefär en minut per område, bör de lädersäten ser lite fuktig, men inte uppblött. Låt balsam i blöt i lädret i 15 minuter.
5

Buff betingade läder med en ren, mjuk trasa. Buff varje område i cirka 10 sekunder. Fortsätt att använda en cirkelrörelse för att polera området. Föreställ dig att du är polering vax för en bil att glänsa på ytan av färgen. Upprepa processen för den andra halvan av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123549.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.