Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

DIY Car Ljudisolering

Ljudisolering kan förbättra stämningen i bilen genom att eliminera det buller som kommer från din motor och andra delar. Det finns flera viktiga platser där besvärande ljuden kan komma in i din bil, så täcker dessa områden med rätt material kommer att ge dig lite lugn och ro under dina enheter. Alla de material du behöver för ljudisolering kan hittas inom fordonsindustrin, hårdvara eller musikaffärer. Saker du behöver
Självhäftande huva isolator
Sax
Vibrationsdämpande mattor
Kontaktlim
Skruvmejsel
1 ½ tum tjock ljudisolering material
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven på din bil och få en vän att hålla ett ark med huva isolator mot insidan av huven. Du behöver trimma isolatorn med sax så det passar formen på din huv, utan sticker ut förbi kanterna.
2

Dra av baksidan skyddar limmet på isolator och tryck på den övre kanten av arket mot den övre kanten av din huva. Se till att den är rak och riktad så att isolatorn ligger fint på insidan av huven.
3

Tryck isolatorn mot huven och jämna ut det med handen, arbeta nedåt tills hela arket är mot huven. Arbeta ut eventuella luftbubblor som bildas när du trycker bladet nedåt.
4

täcka insidan av stammen dörren på samma sätt som köksfläkten med de isolerbrickorna. Se till att du inte lägger någon isolator över fönstret i bakluckan dörr, om det finns någon.
5

Ta alla mattor och mattor ur bilen och lägga vibrationsdämpande mattor ned på golvet. Du kommer att behöva skära dessa mattor så de är platt på golvet.
6

Dra mattorna fram och tillämpa en tjock sträng av kontaktlim runt kanterna på baksidan av mattorna. Kontrollera att det inte finns några luckor i limmet så att du har en fast, konsekvent linje.
7

Tryck mattorna tillbaka på golvet, trycka limmet in i bilen när du jämna ut dem. Du kan sätta dina mattor tillbaka till bilen på toppen av mattorna.
8

Trimma en matta för att passa i din stam och limma fast den på bilen på samma sätt som du gjorde med de andra mattor .
9

Öppna din dörr paneler med en skruvmejsel. Varje bil kommer att ha olika metoder för att göra detta, men i allmänhet måste du skruva hårdvaran på insidan av dörren och dra ledningar, vilket gör att du kan bara dra luckan öppen.
10

Skär en bit 1 ½ cm tjock ljudisolering material för att passa storleken på dina dörrpaneler. Se till att du skär öppna för några kablar eller hårdvara som ingår i dörren som måste passera genom ljudisolering.
11

Slut dina dörrpaneler och anslut ledningarna genom den ljudisolering.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123478.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.