Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Ren Pipes Motorcykel Avgassystem

Keeping motorcykel komponenter ren är avgörande för deras utseende och livslängd. Varje gång motorcyklar drivs, de är ständigt utsatta för smuts, fett, bugg slaktkroppar och sot, som fäster metall-och plastytor. Plast, gummi och nylon material från kläder och flygande skräp blir smält på heta avgasrör, bildar envis crud och rester. Motorcykel avgasrör kräver frekvent rengöring för att återställa sin glänsande utseende och skydda dem från att försämras. Lyckligtvis grundläggande förnödenheter är effektiva vid rengöring av rör motorcykel avgaser. Saker du behöver
Plasthink
Vatten
Microfiber rag
motorcykel metall renare
milt svamp
frottéhandduk
Cotton Vatten rag
spridning smörjmedel
Kraftiga handskar
Icke-slipande skrubber
Clay bar
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en skuggig plats. Låt avgasrören helt cool.
2

Fyll en plasthink med vatten. Fukta en microfiber trasa i vattnet. Torka utsidan av avgasrören med fuktig trasa för att avlägsna lös smuts och skräp.
3

Ansök renare motorcykel metall till ett milt svamp. Skrubba utsidan av avgasrören med metall renare för att ta bort fett, kadaver bugg, SAP och envis smuts. Torka avgasrören ofta med fuktig mikrofiberduk för att skölja bort den renare.
4

Torka avgasrören noggrant med en frottéhandduk. Om smält rest och crud kvar på rören, blöt en bomullstrasa med vatten dispergeringsmedel smörjmedel. Använd kraftiga handskar för att skydda händerna.
5

Fastställa blötläggning trasa över avgasrören. Låt trasan på avgasrören natten.
6

Avlägsna bomullstrasa från rören. Skrubba rören med en icke-slipande skrubber för att ta bort den smälta rester. Gnid en lera bar över eventuell kvarvarande crud.
7

Skölj av lös crud med vatten. Om det behövs, rensa rören igen med motorcykeln metall renare. Låt avgasrören lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123507.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.