Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort den Seat Armstöd för en Silverado

Chevrolet Silverado pickup truck levereras som standard med sits armstöd för ökad komfort på långa drivar. Dock kan vissa drivrutiner hitta armstödet obekväma eller i vägen, vilket leder till en frustrerande enhet. Med lite tid och en grundläggande uppsättning skiftnycklar, kan du ta bort armstödet från din Silverado, för att ge dig mer utrymme för armarna eller mellan-the-säten last. Saker du behöver
Basic skiftnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Flytta ryggstödet på förarstolen så framåt som du kan för att göra det lättare att nå sätet skruvarna för Chevrolet Silverado. Det kommer att vara en av dessa bultar på vardera sidan bakom sätet, och en på vardera sidan framför sitsen. Avlägsna bultarna och dra ut stolen ur bilen.
2

Placera stolen på ryggstödet, så att du kan arbeta på botten av det. Ta bort de två bultarna nära fronten av sätet för att lossa sitsen från ramen. Sitsen kan tas bort genom att lyfta bort den från ryggstödet. Från botten av ryggstödet
3

, nå in i närheten av där armstödet ansluter till ryggstödet. Det finns en liten klämma på insidan som håller armstödet på plats. När pressas, kommer klippet släpper från ryggstödet, så att du kan ta bort armstödet. Det kan ta några minuter att räkna ut hur man tar bort klippet utan att kunna se det.
4

tillbaka den undre halvan av sätet i ramen och de två skruvarna som håller den på plats . Lyft sätet i lastbilen och bifoga det till sätesskenorna med de fyra skruvarna du tog bort. Spara klippet du bort från sätet, om du någonsin vill sätta tillbaka armstödet. Replacement klipp är inte lätt tillgänglig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123339.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.