Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Ren uppvärmda säten läder Bil

Nya lädersäten är en lyx många bilägare vill skydda. För att hålla lädersäten ser sitt bästa, är korrekt underhåll krävs. Lädersäten kräver rengöring, konditionering och omsorg för att undvika för tidig sprickbildning, rippning och slitage. Uppvärmda lädersäten kräver samma vård som de utan värmare. Uppvärmda lädersäten, men gör det lättare att värma lädret innan rengöring. Uppvärmningen är ett viktigt steg som kommer att göra rengöring och konditionering effektivare. Saker du behöver
Högkvalitativ läderrengöring och conditioner
mjuk, ren duk
Visa fler instruktioner
1

Välj ett högkvalitativt läderrengöring och conditioner . Edmunds rekommenderar varumärken såsom Lexol och mors. Dessa kan vara separat eller kombineras till en produkt. Leta efter städare som är fria från petroleum lösningsmedel, oljor silikon och glans medel för att undvika färgade kläder.
2

Värm lädersäten. Uppvärmningen kommer att orsaka porerna i lädret för att öppna och bättre absorbera renare och balsam. Värm sätena genom att vända stolen värmare på i några minuter eller med parkering i ett uppvärmt garage.
3

Förbered lädersäten genom att dammsuga och torka med en ren, fuktig trasa.

4

Applicera på en ren, mjuk trasa. Gnid lädersäten med trasan, rör sig i små cirklar med mjuka men bestämda tryck.
5

Clean en panel i taget, och se till att rengöra hela panelen. Undvik att få renare i sömmarna, eftersom det kan vara svårt att ta bort och kan orsaka missfärgningar på sömmen.
6

Låt renare att sätta på plats i ca 15 minuter.
7

Avlägsna överskott renare genom att gnida en ny duk i små cirkelrörelser över lädret. Återigen, fokusera på en panel i taget för att se till att du täcker alla områden.
8

Ansök läder balsam.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123492.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.