Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man fixar en Torn Leather Seat

Torn lädersäten få ner värdet och utseendet på en bil. Om tårarna är tillräckligt små, kan du reparera dem och göra stolen verkar nya. Tårar som är större än 6 inches är svårare att reparera eftersom integritet sitsen förstörs, och tår kommer sannolikt att öppna igen snart. Små tårar, dock patcha snyggt och reparationerna ska pågå i flera år. Saker du behöver
Läder patch
Läder lim
Läder filler
skinnfärgen
Sandpapper
Sax
Leather Cleaner Review mjuka trasor
Läder balsam

Visa fler instruktioner
1

Rengör lädret med läderrengöring och en mjuk trasa. Låt det torka. Klippa bort trådiga kanter från rivna läder.
2

Applicera ett ämne läder förberedelse till lädret området omedelbart runt rivna området. Sand området lätt med sandpapper för att förbättra vidhäftningen med läder patch.
3

Skär en läder patch som är 1 tum större än den rivna läder. Runda hörnen för att undvika att plåstret lossnar. Limma plåstret under reva i lädret.
4

fylla området mellan lappen och den ursprungliga läder med läder filler. Torka bort överflödigt spackel med en mjuk trasa. Tryck en patch läder säd över ytan på lädret fyllmedel för att ge den utseendet av den ursprungliga läder. Låt lädret fyllmedel för att torka i 24 timmar.
5

Applicera en liten mängd av läder färgämne till ytan av läder fyllmedel. Arbetet färgen i filler med fingret. Låt färgen torka över natten.
6

Coat lädret med läder balsam. Arbeta läder balsam i lappade området och resten av lädersäten för att skapa en slät, mjuk yta. Läder balsam förhindrar lädret från insupa oönskad smuts och olja.
7

Ren och skick lädret två gånger per år efter reparation plåstret för att hålla lädret i gott skick. Mjukare läder kommer att spricka och slita mindre än hårt läder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123559.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.