Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur skydda klädseln på en ny bil

En ny bil är en dyr investering, speciellt med det genomsnittliga priset för en ny bil på nästan $ 30.000. Som med alla investeringar, bör konsumenterna skydda sina bilar. Husdjur och barn har ett rykte om att inte vara de renaste passagerare, så vidtar åtgärder för att skydda din nya bils klädsel är en bra idé. Saker du behöver
Dammsugare
klädsel (tyg, vinyl eller läder) katalog Klädsel Protector (tyg, vinyl eller läder) katalog Skyddande klädsel täcker
Stora handdukar
Window solskydd
Visa fler instruktioner
1

Vakuum dina bilsäten för att ta bort smuts och skräp. Använd ett tyg, vinyl eller läder rengöringsmedel för att avlägsna eventuella spill eller fläckar på bilens säten. Kontrollera att du har tagit bort alla fläckar, spill och smuts innan du använder tyg, vinyl eller läderklädsel beskyddare eftersom det kan ställa de fläckar för gott.
2

Spraya din bil klädsel med tyg, vinyl eller läder beskyddare , finns hos din lokala Biltema. Skyddet kommer att göra klädseln motstå färgning samt vattenskador. Låt sätena lufttorka.
3

Investera i klädsel täcker för dina bilsäten. Dessa täcker passa över sätena, och kan lätt tas bort och tvättas när de blir smutsiga. Om att köpa dessa luckor är inte i din budget, använda en stor handduk för att skydda era platser.
4

Sätt fönster solskydd i alla fönster i bilen under soliga dagar. Dessa nyanser kommer att skydda klädseln från blekning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123447.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.