Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

De Fördelar och nackdelar med lädersäten

Att välja en bil interiör inte nödvändigtvis ett enkelt val . Skinn eller tygklädsel har alla sina för-och nackdelar , och i den slutliga bedömningen är det det som betyder mest för bilköpare som avgör bättre val . Funktion

En stor faktor i att besluta om att gå med en läder auto interiör eller inte är i funktion klädseln . Läder kan pågå så länge som din bil så länge det är väl underhållna , medan trasa platser kan färga lätt och absorberar lukter .
Överväganden

Den största nackdelen med läder platser i den vård de behöver för att hålla. Även lätt att rengöra , det underhåll som krävs för att hålla lädret från uttorkning , sprickbildning eller delning är betydande jämfört med trasa platser . Du kommer att vilja investera i läderrengöring och conditioner och tillämpa den troget .
Fördelar

läder ökar priset när man köper en bil , den lyxig känsla av läder kombinerat med dess exklusiva utseende och tilltalande doft bidrar till värdet av ett fordon .
Nackdelar

Andra faktorer att beakta är att läder är inte exakt ett grönt val , eftersom den är gjord från huden av korna . Dessutom , kan tröst blir ibland ett problem , som läder kan vara ganska kallt på vintern och brännande het på bar hud på sommaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123575.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.