Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort en dörrpanel på en Chevy Tahoe

Det kan finnas ett antal skäl till varför du kan behöva ta bort den inre dörrpanel på din Chevy Tahoe. Du måste ta bort det om du har att arbeta med komponenter som fönstret eller dörren handtaget, som är inneslutna i dörren bakom panelen. Det exakta förfarandet beror på exakt hur dina dörrar är inställda, till exempel, har de makt dörrlås och fönster? Saker du behöver
Trim Tool Review Hooked Tool Review stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur batteriets minuskabel om det finns någon makt lås och /eller fönster på dörrarna. Ställ den här kabeln från batteriets minuspol så att den inte kan oavsiktligt komma i kontakt med det.
2

Bänd strömbrytaren ut genom dörren med en platt-blad trim verktyget och koppla dess elektriska kontakt. Om dörren har en manuell fönster, ta bort fönster veven genom att sätta in ett fönster verktyg vev borttagning eller annan hooked verktyget bakom veven för att lossa sin klippet. Addera 3

Koppla alla mindre paneler med bort sina skruvarna med en stjärnskruvmejsel och /eller bända bort dem med trim pinnen. Detta bör omfatta den triangulära panelen täcker spegelns fäste, trim omger inre dörrhandtaget och trim som omgav övergången fönstret makten (denna panel har elektriska kontakter för att koppla ur).
4

Ta bort dörr panelens fästskruvar med skruvmejseln. Det bör finnas två skruvar i mellan det inre dörrhandtaget och draghandtag.
5

Dra luckan uppåt och utåt för att koppla bort den från sina klipp på dörren och dra ut eventuella kablage bakom det.
6

Koppla valfria lampor och strömbrytare i dörren. Detta kan inkludera artighet lampor som pried av och skiljas och uppvärmd stol växlar du måste bända loss med trim pinnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123314.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.