Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort en 1999 Ford F-150 Dash

Ford F-150: s dashboard består av flera paneler. De inkluderar knäet stärker eller paneler sparka, handskfacket, bezel omger radio /luftkonditionering kontroller, och skal på rattstången. Många av dessa paneler är också delvis täcks av kåpmittdel överst i instrumentbrädan. Borttagning av Fords instrumentbrädan är en fråga om att ta bort alla dessa paneler individuellt. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Liten skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa kåpmittdel genom att bända ut klippen i botten med en liten skruvmejsel och sedan snäppa loss klämmorna upptill.
2

Öppna och ta bort locket säkringen panelen på passagerarsidan, koppla ur handbromsen och Huvlås handtag på förarsidan , och ta bort de nedre skruvarna på knä bolster med en skruvmejsel. Bänd bort kanalen golvet värmaren och ta bort den övre kanten skruvarna för att ta bort knäet bolster.
3

Öppna upp handskfacket och tryck ner på dörren stannar för att släppa lådans övre halvan . Dra lådan uppåt och utåt för att lossa den nedre halvan och ta bort handskfacket.
4

tag radion trim bezel med båda händerna och dra den rakt ut för att ta loss den.
5

Ta bort locket rattstången genom att koppla nyckeln låscylindern och tilt wheel spaken, ta bort skruvarna på den nedre halvan av locket och separera locket halverar att lossa dem.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123392.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.