Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man sköter om Konstläder i en BMW

BMW tillverkas med två typer av interiörer: läder och konstläder. Leatherette är en konstgjord läder gjord av plast som erbjuder en liknande utseende. Leatherette kostar mindre, och oftast bär bättre än läder, eftersom det är motståndskraftigt mot repor och sprickor. Skötsel av konstläder i din BMW med konstläder rengöringsprodukter håller din inredning ser ren och smidig. Saker du behöver
Bärbara vakuum handdukar
FROTTE
Sprayflaska
Vatten
Mild diskmedel
Leatherette renare
Visa fler instruktioner
1

Research konstläder rengöringsmedel på Internet eller i en automatisk lagring. Läs etiketterna på städare bilstol att hitta en vinyl-eller multi-yta bilinredning renare inom din budget. Köpa renare.
2

Vakuum insidan av bilen för att ta bort smuts och skräp från konstläder på dina säten, armstöd och nackstöd.
3

Pour ljummet vatten i en sprayflaska. Spraya konstläder med vatten. Torka de besprutade områdena med en ren frottéhandduk.
4

Squirt diskmedel i din sprayflaska. Lägg mer ljummet vatten om det behövs. Skaka sprayflaska för att skapa lödder. Spraya blandningen på konstläder fläckar. Skrubba fläckarna med en ren frottéhandduk. Vänta fem minuter för konstläder för att torka.
5

Spray en dold lapp av konstläder under din framsätet med köpt rengöringsmedel från steg 1. Kontrollera den sprutade plåstret i fem minuter för att säkerställa att dammsugaren inte lämnade inga fläck.
6

Spray och gnugga renare in i återstoden av konstläder med en ren frotté handduk. Låt renare på konstläder i fem minuter för att konditionera det.
7

Torka renare bort med en ren frottéhandduk.
8

Spraya konstläder med vatten och torka av den med en ren frottéhandduk för att minska klibbighet från renare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123621.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.