Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort en 1994 Camaro Headliner

Ta bort headliner från en 1994 Chevy Camaro är en enkel process. Det viktigaste att komma ihåg är att du måste ta bort de delar i en viss ordning annars headliner kan böjas eller brytas. Ta bort headliner är det bästa sättet att reparera eller byta ut tyget och återställa fordonet till nya utseende. Denna process är enkel och bör ta mindre än en timme att slutföra. Saker du behöver
Skruvmejsel
Småcontainer
Liten brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

Skruva av trim ligger på toppen av taket nästa till innertaket och kanterna av taket. Använd spett för att försiktigt bända trim bort från väggen. Placera alla skruvar i en liten behållare.
2

Ta bort skruvarna som håller några klädkrokar och handtag fäst i taket. Applicera ett lätt tryck för att dra handtagen bort från taket. Placera dessa objekt i behållaren också.
3

Demontera säkerhetsbältet täcker med spett. Skjut täcker ner på säkerhetsbältena själva.
4

Skruva loss solskydden från fronten av bilen. Ta bort visir från bilen och placera skruvarna i den lilla behållaren.
5

Avlägsna takbelysning från mitten av fordonet med ett spett. Ta bort den bakre, inre bromsljus på ett liknande sätt. Ta bort trådarna för hand och ställa in att belysningen åt sidan.
6

Leta clipsen som håller headliner på plats längs toppen och baksidan av innertaket. Ta bort dessa klipp för hand för att frigöra headliner. Placera klippen i den lilla behållaren för senare.
7

Öppna alla dörrar på Camaro. Låt innertaket vila på toppen av sätena. Vinkel ena sidan av innertaket ner. Försiktigt manövrera headliner ombord ut ur fordonet utan att böja det. Dra ut det från den främre passagerardörren. Ställ headliner på en slät yta att jobba på det.
8

Clip headliner tillbaka på plats efter att ha arbetat på det. Sätt tillbaka takbelysning, då solskydden. Fäst säkerhetsbältet, hanterar grab och klädkrokar. Skruva plast trim på plats runt taket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123580.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.