Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Kackerlackor i bilen

Insidan av bilen är inte den typiska platsen för att hitta en kackerlacka angrepp. Oavsett, kommer roaches gå överallt där det finns en mat och vatten källa, inklusive en tillgänglig källa i bilen. Att ha kackerlackor i ditt hem är obehagligt, men behandlar dem i de nära fjärdedelar av din bil kan vara förvirrande. Naturliga leveranser hjälpa till att befria din bil av kackerlackor utan att införa starka kemikalier i den plats där du, din familj och husdjur sitta medan du kör. Saker du behöver
Dammsugare
vit vinäger
Sprayflaska
Rena dukar
borsyrapulver
Skål
1/4 kopp förkorta
1/8 kopp socker
1 kopp borsyra
1/2 dl vetemjöl
Spoon
Mjölkkanna caps
Visa fler instruktioner
1 Ta bort enkla mört mat källor genom att bli av smulor och bitar mat.

Dammsug insidan av din bil helt. Ta bort smulor och matrester från mattor och stoppade områden, att se till att komma ner i mellan sätena och under dem också. Töm ut och dammsuga din bålen, alltför.
2

Fyll en sprayflaska med ättika. Spraya alla inre, hård-dykt områden inuti bilen, såsom instrumentbrädan, mittkonsolen och insidan av dörrar och fönster. Vinäger rengör ytorna av livsmedel smulor, spill och fläckar.
3

Strö borsyrapulver på mattan och textilklädsel i bilen. Borsyra är naturligt, med låg toxicitet och långsamt dödar roaches som de går igenom pulvret, sedan tvätta sig själva och äter det. Fylla borsyrapulver gång i veckan tills kackerlackor är borta.
4

borsyra bete acid mört till stöd i dödandet av kackerlackor i din bil. Blanda 1/4 kopp förkorta, 1/8 kopp socker, 1 kopp borsyra, 1/2 kopp mjöl och tillräckligt med vatten för framställning av mjuka bollar av degen. Rör ingredienserna väl att fördela borsyrapulver hela.
5 Locket av en mjölkkanna enkelt håller mört bete i bilen.

Bilda borsyra bete till valnötsstora bollar. Placera en boll i varje mjölkkanna cap. Placera mört bete i bagageutrymmet, handskfacket, askkoppar och inuti mittkonsolen.
6

Fyll din mört bete leverans varannan dag tills du ser inga fler roaches.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123080.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.