Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort rost från Bumper

På en klassisk bil, bidrar stötfångaren en stor mängd till den visuella intryck av bilen. Stötfångare och grill utformning är en del av att definiera utseendet på många klassiska bilar. Tyvärr har många stötfångare börjar visa tecken på rost över tid. Rost gör en stötfångare ser mycket mindre attraktivt. Detta kan skada hur samlarobjekt bilen är, och dess andrahandsvärde. När du återställer en bil eller förbereda försäljning, är ett viktigt steg för att säkerställa att stötfångaren är ren och rost fri. Saker du behöver
fin-grade stålull
Chrome Cleaner Review krompolish
Visa fler instruktioner
1

Rengör din stötfångaren ordentligt. En smutsig stötfångaren gör det svårt att säga vart rostfläckar är. Smuts eller skräp på stötfångaren kan bidra till repor på krom när du börjar polera bort rosten.

Använd krom renare och vatten för att rensa bort krom stötfångare.
2

Polish rostfläckar med finaste kvalitet stålull som du kan hitta. Applicera en krompolish innan du börjar skura. Håll området våt som du polera för att undvika repor på ytan. Små repor syns när du gnugga bort rosten. Dessa kan poleras ut senare. Använd ull superfin stål om möjligt. Ett annat alternativ är att använda ett kök pad stålull. Tvålen ingår i dynan kommer att hjälpa smörja ytan för att undvika repor. Återigen, kom ihåg att hålla ytan blöt hela tiden.

Vissa människor rekommenderar skrynklade upp aluminiumfolie istället för stålull. Andra föreslår att använda Coca-Cola istället för vatten eller krompolish att hålla stötfångaren fuktig hjälper att rengöra rost bort bättre.
3

Polska stötfångaren med en skyddande krompolish. Arbeta hårt för att polera ut de små repor som finns på stötfångaren från polering av rost. Lacket kommer också att bidra till att skydda stötfångaren från rost ytterligare i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123005.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.