Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort cigarett lukt från bilen

Ta cigarett lukt från bilen är förvånansvärt lätt. Cigarett lukt kvar är en bil kan orsaka en unken och obehaglig lukt som inte många människor tycker om. Här är hur du tar bort den lukten. Saker du behöver
Vinäger
Bakpulver
Vakuum
Visa fler instruktioner
1

Första luft ut din bil. Öppna alla dörrar och bagageluckan. Låt det sitta så här i hela proceduren. Frisk luft kommer att hjälpa dig att ta bort cigaretten lukt från bilen. Ta ut alla golvmattor och ställ åt sidan för nu.
2

Ta en låda med bakpulver och strö generöst över hela mattan i bilen och sätena. Se till att lägga en bra summa. Nu låter det sitta en stund och låter arbetet med golvmattor. Addera 3

Med golvmattor ta lite tvål och vatten. Börja att tvätta dem. Helst med en borste om du har en. Sedan slang dem och ställa upp dem på tork.
4

nu gå tillbaka till bilen och börja dammsuga upp bakpulver. Var noga med att få alla bakpulver från mattan och stolar. Ta sedan en fuktig trasa och torka av instrumentbrädan och ratten. Du behöver inte använda någon typ av rengöringsmedel. En fuktig trasa kommer att göra susen.
5

nu här kommer den svala delen. Ta en medelstor skål och fyll den till hälften med ättika. Sitt skålen några där säkert i bilen. Stäng alla dörrar och fönster och låt det sitta så där över natten. Du skulle bli förvånad över hur mycket ättika kommer att absorbera cigarett lukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122216.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.