Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Bilbarnstolar

När du ställer ut för att rengöra din bil, du vill göra det bästa jobbet möjligt att bidra till att bibehålla så mycket av bilens andrahandsvärde som du kan. Det finns en skillnad mellan riktigt rengöra dina bilsäten och bara ta bort en del skräp från dem. Det finns många produkter tillgängliga som hjälper dig att rengöra dig bilsäten och skydda dem från fläckar och slitage med tiden. Om du inte vill sätta klädslar på dina bilsäten, sedan vara beredd att göra en djuprengöring minst en gång i månaden. Saker du behöver
Lämplig sätesmaterial renare
Stiff borste
torr handduk
Kraftfull dammsugare med ett sittunderlag fastsättning
mjuk borste
Visa fler instruktioner
Rengöring Din Bilstolar
1

Ta bort allt material från din platser, inklusive bilbarnstolar, paraplyer eller något annat som är på era platser. Också bort golvmattor.
2

Ta bort skräp på era platser som inte kommer att lätt passa in i en dammsugare. Vara noga med att ta bort alla mynt också.
3

Applicera ett rengöringsmedel löser dina bilsäten. Rengöringen Lösningen bör utformas speciellt för din typ av bilsäten, och du bör följa tillverkarens anvisningar för användning. Använd endast läderrengöring för lädersäten och klädsel renare för stoppade säten.
4

Använd en hård borste för att arbeta i rengöringslösning såvida tillverkaren avråder från det.
5

Torka sätena rena med en torr handduk.
6

Vacuum sätena med en kraftfull vakuum som har en bifogad fil sittunderlag. Ett hem kanister stil vakuum bör vara tillräckligt, men om du använder ett litet verktyg handhållen vakuum, då ska du tömma påsen ofta. En bilbarnstol fastsättning är en chef för vakuumrör som regel fyra till sex inches bred och har en öppning på cirka en halv till tre fjärdedelar av en tum.
7

Dammsug golvet i bilen också.
8

Torka sätena ner med en mjuk borste för att ta bort ludd och ger sätena en färdig look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122432.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.