Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort färg från en vindruta

Vindskydd brukar samlas allt som kommer i kontakt med bilen. Paint är dock en av de saker som inte kommer lätt eller lätt lossnar vindrutan med traditionell tvål och vatten. Men så envis som den är, det finns flera metoder som kommer att lyfta färgen från en vindruta och lämna det ser ut som om det aldrig måla det alls. Saker du behöver
Razor bladeBon AmiSoft ren clothLacquer tunnare eller acetonePaint thinner0000 stål woolGlass renare
Visa fler instruktioner
1

Använd ett rakblad och vatten, vilket gör att området är blöt för att inte repa vindrutan. Skrapa i en rak rörelse framåt tills all färg är borta. Skölj området med rent vatten för att bli av med överflödigt skräp.
2

Köp Bon Ami från en lokal livsmedelsbutik. Strö Bon Ami frikostigt på fläcken och skrubba med en fuktig trasa. Skölj området väl med rent vatten.
3

Applicera thinner eller aceton med en mjuk ren trasa och torka tills färgen avlägsnas. Torka rent med en mjuk trasa fuktad med vatten när fläcken lyfts.
4

Blöt en trasa i thinner och placera den direkt på färgen fläcken i minst 30 minuter. Avlägsna trasan och försiktigt skrapa bort färgen med ett rakblad. Skölj eventuellt skräp med klart vatten.
5

Ansök fönsterputs till 0000 stålull och försiktigt skrubba området tills all färg är borta. Torka rent från skräp med en mjuk trasa fuktad med vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122241.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.