Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Auto Wax

Innan ett nytt skikt av auto vax, är det viktigt att ta bort gammal automatisk vax från bilens lack. Om du inte gör det kan lämna målgång ser tråkig istället för blanka. Du kanske också måste ta bort den gamla vaxet Om ytan ser strimmig, har en virvel mönster eftersom det tillämpades i direkt solljus eller det tillämpades inte korrekt. Även vax gör att förhindra skador på bilens lack och lämnar det ser bra ut, vax uppbyggd åldrar utseendet på din bil. Saker du behöver
Wax Remover Review Microfiber handdukar
Auto polermaskin (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen för att ta bort damm och grime innan vaxborttagning. Köp en kommersiell vax remover, även känd som en prewax renare, från en Biltema.
2

Applicera ett tunt lager vax remover till hela lack med en mikrofiberduk. Arbete i små delar så att plockaren inte har tid att torka. Sätt press som du gnuggar att tvätta bort det gamla vaxet. Alternativt, applicera remover med en automatisk polermaskin.
3

Använd en ren mikrofiberduk för att torka bort överflödigt remover och vax som har lossnat. Fortsätta att tillämpa stadigt tryck som du torka av färgen.
4

Upprepa processen vid behov tills den gamla vaxet avlägsnas helt. Du kan behöva dra bilen i solljus för att kontrollera. Om det finns suddiga fläckar eller glans är ojämn, kan det fortfarande vara gamla vax på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122305.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.