Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man dödar mögel i en bil

Unken eller sura dofter fläktade från bilens klädsel kan tyda på ett mögel problem. Mögel kan finna sin väg in i bilen när ett fönster lämnas öppet i regnet, tvättade klädsel torkar felaktigt eller behållare spill. För att förhindra framtida mögeltillväxt, torka omedelbart upp alla vätskor som spill i bilen. Använd en hårtork för att torka ut våt klädsel. Ta ut formen ur bilen innan det förstör tyget och presenterar ett hälsoproblem för föraren. Saker du behöver
Tvättmedel
Vakuum
Bucket
Bleach
Brush
Rag
HEPA vakuum
Fan
Mask
Handskar Flighter Long -T-shirt
Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuellt skräp eller kläder från bilen. Tvätta alla mögliga kläder i en varm tvätt med ett tvättmedel som innehåller blekmedel. Dammsug insidan av bilen med en bil vakuum för att avlägsna eventuella lösa mögelsporer.
2

Späd i en hink 1/2 kopp blekmedel och 1 liter vatten. Doppa en mjuk borste i blandningen och skrubba klädseln. Ta ut golvmattor och rengör med blekmedel blandningen och borsta. Doppa en trasa i blekmedel blandningen och torka botten av golv under sätena och instrumentbrädan. Låt blekmedlet torka på de icke-porösa områden.
3

Hyr ett HEPA vakuum. Hitta en kontaktperson nära dig genom att besöka i Resources. Tillbringa en minut per kvadratfot av bilplats dammsugning.
4

Placera en fläkt i bilens bakre dörrkarmen för att hjälpa till med torkningen. Torka alla ytor med en vit handduk.
5

Byt golvmattorna och inspektera bilen för ytterligare mögel du kan ha missat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122710.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.