Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Buff torra fläckar på billack

En av de vanligaste bil klagomålen är bildandet av vatten fläckar, som uppstår när vattnet har torkat oregelbundet på bilens yta. Även om de är orsakade av vatten, vatten fläckar göra bilen ser ut som om den har fläckar av ljus, torra områden på ytan av färgen. För att ta bort torra utseende områden på bilen är ofta ganska svårt, beroende på hur länge vattnet har torkat på din bil. Polering din bil med en slipande dyna kommer att bidra till uppkomsten av torra fläckar. Saker du behöver
Clay förberedelse bar
Bil buffert
Visa fler instruktioner
1

Förbered ytan som ska poleras. Tvätta och sedan prep ytan med en bar lera beredning. Detta kommer att ta bort alla externa utsprång och ger dig en smidig färgskikt
2

arbeta långsamt när putsning bilen -. Tekniken är allt. Börja på ett litet område, putsning från höger till vänster. Håll rpm i din buffert på den långsamma sidan och hålla ditt tempo stadig och rytmisk.
3

hålla bufferten i ständig rörelse för att undvika att bränna lacken. Arbeta med vikten av bufferten så att du inte blir trött ut.
4

Fortsätt polering, arbetar från den högra sidan av fordonet till vänster om du är högerhänt. Undvik antenner, vindrutetorkare eller andra föremål som kan fånga buffertdynan. Också undvika gummerade lister, eftersom dessa kan bli bränd.
5

hålla bufferten rätt sida upp när du buffra torra fläckar. Slå bufferten maskinen upp och ner kan resultera i att sladden fastnar i bufferten och skada kunde uppstå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123177.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.