Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bil Dash & Vinyl Door

En bil streck och dörrar vinyl samla damm från vägen och oljiga fläckar från fingrar. Detta kan bygga upp ett tag innan du märker hur smutsiga vinyl börjar synas. Vinyl är i allmänhet lätt att rengöra, men är lättare om du inte låter alltför många månader gå in mellan rengöring. Du bör också använda antingen kommersiella vinyl rengöringsmedel eller andra milda rengöringsmedel för att hålla din vinyl smidig - inte använda rengöringsmedel som du är osäker på. Fel sorts rengöringsmedel kan förstöra vinyl. Saker du behöver
Mikrofiberduk
Vatten
flytande diskmedel eller vinyl Cleaner Review Bucket
mjuk borste
Sponge
Handdukar
Visa fler instruktioner

1

Torka bort damm från instrumentbrädan med en mikrofiberduk. Spraya instrumentpanelen med en bil vinyl och läder renare (vätska eller skum). Om du inte har det till hands, blanda några droppar diskmedel med vatten i en hink. Torka instrumentbrädan med en svamp indränkt i denna tvållösning.
2

Skrubba instrumentbrädan med en ren, fuktig mikrofiberduk. När ena sidan av duken är smutsig, växla till den rena sidan. Om instrumentpanelen inte har rengjorts på ett tag, kan du behöva flera dukar för att avsluta det här. Använd en mjuk borste för att lossa ingrodd smuts.
3

Skölj instrumentpanelen genom att torka av den med en fuktig trasa. Torka instrumentbrädan helt med en annan ren trasa och sedan börja arbeta på vinyl dörren. Öppna dörren, om det inte redan är öppet, och spraya den med vinyl renare eller diskmedel och vatten mix.
4

Skrubba dörren med penseln, med början i toppen nära fönstret och arbetar din väg ner. Följ med en fuktig svamp för att ta bort mer jord från vinyl.
5

Skölj av rester av rengöringsmedel med en fuktig trasa. Torka luckan helt med en handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122463.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.